Body Scan – 10 min. guidet Mindfulness meditation – mere nærvær & indre ro

Dette nummer er en 10 minutters guidet Body Scan Meditation.

Det er særligt designet til at skabe fysisk og mental afspænding.

Nummeret er fra min CD “Body Scan Meditation”, som du finder på Soundcloud: https://soundcloud.com/martinkirkevang/sets/mindfulness-body-scan-cd
Den er med øvelser på hhv. 10, 20, og 40 minutter og kan nemt implementeres i en travl hverdag, hvor tid kan synes at være en knap ressource.

Brug fx de første 3 uger dagligt med at anvende den 10 minutters guidning. Begynd dernæst at supplere hver 2. dag med 20 minutters guidning i 3 uger.
Til sidst begynder du at tage 1-2 gange om ugen hvor du mediterer til den 40 minutters guidning – også over en 3 ugers periode.
Efter disse 9 uger er den bedste anbefaling, at du dagligt mediterer enten 10 eller 20 minutter. Vælg alt efter hvad du har brug for og mærk efter hvad din krop fortæller dig.

Body Scan kan bruges som støtte til at træne koncentrationen, holde fokus, øge kreativiteten, samt opøve evnen til at være i nuet.

Du kan læse mere om Mindfulness i min gratis arbejdsmappe, som er specifikt designet til min første CD “Mindfulness – Indre Ro & Balance”. Ved at læse dette baggrundsstof vil du få en god ballast til at forstå den teoretiske del af Mindfulness meditation.

Arbejdsmappen finder du her:

Guidet Mindfulness CD – Indre ro & balance


Har du lyst til at blive yderligere inspireret, så prøv også mine andre, unikke & særligt udviklede meditationer, som kan købes her:

GUIDEDE MEDITATIONER (.MP3-FILER)


*SØVNEN – slip dagens tanker & sov trygt | Guidet afspænding
*ØRNEN – Guidet meditation til øget energi & flow
*HUSET – Vend hjem til den du er | Guidet visualisering

Og mit online meditationsforløb på 12 uger:

ONLINE MEDITATIONSKURSUS PÅ 12 UGER

Klik endelig også ind forbi mit gratis talkshow – Det Forunderlige Hjørne… om trivsel og livsglæde:

TALKSHOW: DET FORUNDERLIGE HJØRNE

Jeg har også en blog, som er fyldt med råd, historier, konkrete øvelser og guidede meditationer – alt sammen til at du kan styrke dit sind, krop og personlige vækst:

http://www.staytrue.dk/blog

Du kan også tilmelde dig min gratis e-bog “Jeg tør godt!” – Lær at stå ved den du er (Helt uden at miste fatningen).
En konkret guide til øget energi og livsglæde. Du lærer at bryde vaner, hvordan du tæmmer tankerne og tackler følelserne, samt at finde den retning du gerne vil gå i livet.

Tilmeld dig her:

Gratis e-bog | Jeg tør godt – Lær at stå ved den du er

Velkommen ombord 🙂

Martin Kirkevang,
Trivselsekspert, Foredragsholder & StayTrue Ambassadør

Leave a Reply